Be a chef for one day!

Bestel nu!

Be a chef for one day!

Bestel nu!

3 chefs knows more than 1

De lekkerste samenwerking

De jaren ervaring en specialisme in verschillende stijlen zorgen ervoor dat dit trio het concept thuismenu naar een hoger niveau tilt. Een ware restaurantervaring! Wij vinden het belangrijk om mensen samen te brengen door middel van bijzondere gerechten. Gerechten die jouw zintuigen prikkelen en je verrassen. Haal de luxe in huis en bereid de gerechten in een handomdraai. Tover jouw huis om tot een restaurant, met onze exclusieve home-cooking box en geniet van de beleving zoals in een restaurant.

De krachten gebundeld

3 chefs knows more than 1

100 Watt

Sidney Lieveld

Een verrassing op het bord tovert een glimlach op het gezicht van de gast. Het samenwerken met mensen uit andere culturen geeft een perfecte creatieve samensmelting in de keuken. Je kunt alleen maar van elkaar leren, geduldig mensen hun ding laten doen en mensen vooral vrij laten. Samen kom je tot de mooiste gerechten. Hoe verschillend de keukens over de wereld ook zijn, organisatie en structuur zijn belangrijk. Gestructureerd werken en vooral niet chaotisch. Ik kijk altijd graag naar wat de gast wil, veel kleur op het bord en verrassende elementen. In tijden waarin er minder mogelijk is gaan wij de uitdaging aan om een gelijkwaardige restaurant ervaring thuis te geven. We streven ernaar om zo dichtbij mogelijk te komen, tot in de perfectie. Home-cooking geeft mensen de creatieve uitdaging in koken maar ook in de opmaak van borden. Nu is het jouw beurt om creatief te zijn! Het is leuk dat mensen nu zelf inbreng hebben en kunnen spelen met de uitstraling van een gerecht.

Gastrobar Luzt

Ruben Goedewaagen

Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer ik elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven. Het verhaal rondom de producten geeft mij vaak ook de inspiratie om beter te koken. Daarom is ieder ingrediënt met veel zorg uitgekozen.

Stadsbrouwerij 013

Sidney van Stijn

De wereld van koken is een bijzondere. Er gebeurt altijd wat, ik probeer dan ook altijd om me heen te kijken en de trends bij te houden. Maar ik wil niet alleen meegaan in de trends, ik geef er graag een creatieve twist aan en gooi er mijn eigen saus overheen. De sfeer in de keuken is heel belangrijk. Mooie gerechten maken doe je niet alleen maar doe je samen. Communiceren is daarbij het allerbelangrijkste. Veel overleggen en continu blijven lachen. Het werken met seizoenproducten geeft mij altijd nieuwe inspiratie. Werken met deze producten geeft verrassende bijzondere combinaties. Met Culi Home zetten we restaurantwaardige gerechten en een gezellige sfeer neer die gasten van ons gewend zijn. Keep on smiling!

Exclusief thuis diner

Verras je gasten,
en jezelf!